2010. május 23., vasárnap

I have an idea.org (nekünk miért nincs?)


Az ihaveanidea.org ez évben 8. alkalommal rendezte meg, a mára már nagyon népszerűvé és elismerté vált portfolió „kipakolását”/értékelését.
Egyszerre 41 nagyvárosban, egy napon (http://portfolionight.com/8/) zajlik, minden nagyvárosból a legnagyobb és legelismertebb kreatívigazgatók/ügynökségi vezetők részvételével ("speed dating" jeleggel, kb. 5 perce van mindenkinek mindenkire). Ez mára olyannyira népszerűvé vált, hogy fél évvel előre már elfogynak a jegyek, így nekünk sem sikerült bejutni (helyette sikerült a One Show saját ehhez nagyon hasonló kipakolására, majd arról is írok).
Az egyik oka ennek a posztnak, azonfelül persze, hogy érdemes tudni erről a weboldalról illetve rendezvényről, az az, hogy Budapest is beszállhatna a következőbe. Nagyon jó lehetőség arra, hogy az otthoni fiatalok bemutassák a saját portfoliójukat, plusz Magyarország is erősebben kapcsolódna a nagy nemzetközi reklámvilághoz. Én már el is kezdtem levelezni a fő szervezővel/tulajdonossal de ez nyilván több embert vesz majd igénybe, szóval ha bárkit érdekel, írjon (ez évben az Ogilvy volt a főszponzor).

Itt van még néhány ehhez kapcsolodó plakát (minden város saját magának készíti az anyagát):



Nincsenek megjegyzések: